Be Lifted Plasma

Een unieke en revolutionaire behandeling voor het corrigeren van bijvoorbeeld de boven-en onderoogleden maar dan zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden.

Met Plasma kan iedere vorm van huidverslapping en overtollige huid, rimpels en lijntjes worden aangepakt.

Met deze behandeling wordt er een beroep gedaan op het zelfherstellend vermogen van de huid. De huid gaat zelf verstrakken, hiervoor hoeft er dus geen snijwerk, botox of fillers aan te pas te komen.

Hoe gaat het in zijn werk? Er wordt een zogeheten plasmaspot op de huid gezet, waarbij de huid rondom de plasmaspot samentrekt en verdampt. Hierna begint de huid te herstellen. Je hebt hierdoor dus ook geen littekens en een mooier en gladder resultaat. Denk aan een ooglidcorrectie, fronsrimpel, neuslippenplooi of een halsbehandeling.

Daarnaast kunnen er huidoneffenheden worden verwijderd met de Plasma pen zoals steelwratjes, bindweefselbultjes of pigmentvlekken.

Met de Plasma pen worden de bovenste huidlagen behandeld. De aangedane huidgebieden laten los en de onderliggende gave huid wordt vrijgegeven. Het gaat hierbij om de behandeling van oppervlakkige huidproblemen.

Tijdens een vrijblijvende intake geef ik graag advies en alle informatie.