Magnetic

Wil je mooie, verzorgde nagels?
Bij - estas - Linda werk ik met Gellak by Magnetic.

Gellak is een innovatieve nagelbehandeling die de duurzaamheid van gel combineert met de veelzijdigheid van nagellak. Het resultaat? Prachtig glanzende nagels die wekenlang mooi blijven.

Voordelen van Gellak

  • Langdurig resultaat: Gellak blijft wekenlang mooi, waardoor je langer kunt genieten van perfect verzorgde nagels. Met de gellak van Magnetic blijft de kleur twee weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel). Op de voeten blijft de gellak zelfs vier tot zes weken perfect zitten.
  • Direct droog: Geen gedoe met lange droogtijden. De gellak is direct droog, waardoor je direct weer verder kunt met je dag.
  • Veelzijdigheid: Of je nu kiest voor een klassieke kleur of een french manicure, gellak biedt eindeloze mogelijkheden voor een gepersonaliseerde look.
  • Bescherming: Gellak fungeert als een beschermende laag voor je natuurlijke nagels, waardoor ze minder snel breken of splijten.

Geniet van een langdurige glans op je hand of teennagels. Kies uit een breed scala aan kleuren die passen bij elke gelegenheid.

Ook te combineren met een manicure of pedicure behandeling.